El Malson

El Malson

Una nit fosca i plujosa de divendres, en Brayan, de 32 anys, estava a casa seva mirant una pel·lícula de terror. Després que acabés la pel·lícula, en Brayan es va anar a dormir. Aquella nit va tenir un malson. I al dia següent li va passar exactament el que havia somniat. Al dia següent, li va tornar a passar el mateix, i així cada dia. Ara el somnis cada vegada es feien més reals i passaven coses més graus. En Brayan va començar a adonar-se que els somnis eren una realitat. Cada dia ell intentava controlar el que somiava per a que no passessin coses dolentes. Com per exemple: Si somiava que atropellaven a la seva germana, en Brayan intentava que la seva germana no sortís al carrer. Però irremeiablement, al final el que somiava es complia. Després de que la seva família s’hagués mort, en Brayan no volia dormir més, per no tenir més malsons. Però un dia per falta de son, es va quedar adormit i no es va despertar mai més.

Temàtica: contes terrorífics

Clica aquí per llegir més contes!