El Conill

El Conill

Hi havia una vegada un conill que es deia Ramallin. Aquell conill vivia al bosc amb la seva mare. Però al cap de 3 dies la seva mare va morir. El pobre conill es va quedar sol i trist. Aquella mateixa nit va haver-hi una tempesta, el conill no sabia com reaccionar perquè sempre que hi havia alguna la seva mare era la que el cuidava. Com que no sabia què fer, el primer que se li va ocórrer va ser amagar-se dins d’un forat d’un arbre. Durant la nit van passar coses estranyes fins que va caure un raig al tronc on estava el conill.Per sort el conill es va adonar i va sortir a temps. Finalment, el conill va superar la nit i quan va ser de dia va trobar una familia que el va adoptar. Aquell conill va ser feliç tota la seva vida. Iman i Joan

Temàtica: contes d'animals

Clica aquí per llegir més contes!