Dos pobles i un sospitós

Dos pobles i un sospitós

Hi havia una vegada, un poble molt ric i al seu costat hi havia un altre poble. El poble ric tenia un nom que era “El poble Florit”. El poble pobre tenia un nom que era molt penós “El poble Mort”. El poble pobre tenia aquell nom perquè cada setmana desapareixien dues persones i al cap de dos dies apareixien sense ulls ni intestins. El poble ric sempre es burlava de l’altre poble, fins que una nit l’alcalde del poble Florit, va aparèixer sense cap a la plaça del seu poble. Tots els vilatans del poble Florit, van culpar als vilatans de l’altre poble. Al funeral de l’alcalde, van vindre només la família, i uns pocs amics. Tot el món estava molt trits menys la dona de l’alcalde. Un membre de la família sospitava d’ella perquè a l’hora de la mort de l’alcalde, ella no hi era. Deia que estava granja del seu pare, així que ell mateix va anar al matí següent, a la granja. Quan va arribar va veure tots els intestins, ulls i el cap del seu marit. Va anar corrents a avisar que era una dona perillosa. Tots van anar a al granja a veure si era veritat. Llavors, quan van reunir totes les proves que culpaven a la dona de l’alcalde del seu assassinat la van empresonar i van deixar en llibertat als habitants del poble pobre que estaven empresonats. Finalment, tots i totes es van adonar que abans de jutjar a la gent s’han de tenir proves.

Temàtica: contes terrorífics

Clica aquí per llegir més contes!