Una familia i amistat terrorífica

Una familia i amistat terrorífica

Hi havia una vegada en un bosc un conill, el Gonzalo, que era blanc i rosa. També vivia amb un gat que es deia Patricio que era marró amb els ulls blaus; un gos que es deia Ninfao que era negre amb ulls verds; un lleó que es deia Zidane; i una panerola que es deia Dupi i era verda.

Un dia van veure un foc i van trucar a la L.O.L que es deia Elsa. L’Elsa era molt especial perquè tenia un dinosaure d’aigua, tenia una casa molt estranya, que estava plena de Ayuwoki, Momo i Chucky.

El Gonzalo i l’Elsa eren millors amics. L’Ayuwoki estava gelós de la seva amistat, llavors va menjar-se al Gonzalo i de sobte, l’Elsa va tallar-li la panxa i va treure d’allà en Gonzalo. Ho van celebrar amb una festa i van casar-se a la ciutat amb tots els seus amics animals i van viure l’Elsa i el Gonzalo junts a Malawi molt feliços i van tenir una filla que es deia Helena molt alta i llesta.

De sobte, va aparèixer en Momo, va menjar-se a l’Elsa i es va escapar a la Xina. Allà va trobar-se amb el Chucky i l’Elsa es va convertir en una balena.

Després es va menjar al Momo i va començar a cridar:

– Ajuda, ajuda, ajuda! El Gonzalo va salvar-lo perquè el Gonzalo també era dolent i treballava amb ell.

Llavors l’Helena i l’Elsa es van quedar soles, però van descobrir que el Chucky era bo en realitat, però l’obligaven a fer coses dolentes. I finalment, van matar al Momo i al Gonzalo.

Claudia Murcia, Axel Vázquez i Raul Vázquez

Temàtica: contes d'animals

Clica aquí per llegir més contes!