Un nou planeta

En l’any 1273 hi va haver un acte que va canviar l’animalitat. Voleu saber què va passar? Doncs estigueu ben atents.

Hi havia una vegada a “Zoolandia” uns amics, però no eren persones, eren anistronautes (animals astronautes). Un dia en el C.E.A.A. (Centre Especial d’Animals Astronautes) van investigar sobre un planeta nou i van veure que hi havia vida. Els anistronautes: Pingüí, Bimba, Petardo i Manchis van anar fins allà en el millor coet de Zoolandia… l’Ayuoki!

El coet el conduïa la vaca Manchis que era la més gran i no era una vaca qualsevol, sinó que era de color verd i amb taques grogues. El copilot era el pingüí Pingu, la Bimba era la més llesta i guiava la vaca i, el dofí, era el més mandrós i no feia res. Passades dues hores van arribar al planeta i van veure que es deia “Humano planetoide”. Van arribar a una de les ciutats i van veure que no hi havia ningú, només edificis grans. Van decidir entrar a un dels edificis. Quan van entrar, van veure que estaven fent la migdiada, els nens es van llevar i es van espantar.

Els animals van fer:

– Shhhht! I els nens van guardar el secret.

Els animals volien quedar-se en aquell planeta per saber més sobre ells. Els nens i nenes van acceptar i com el pare dels nens treballava a la NASA, els podria ajudar a aprendre més sobre el planeta. Al dia següent, els nens i nenes van anar a treballar amb el seu pare i van agafar molta informació per als seus amics els animals. Després de saber més coses sobre el planeta, els animals van anar a la nau, però no hi era.

Tots van exclamar:

– On està la nau?

Es veu que algú l’havia robat o havia marxat volant per l’espai.

Els animals havien de tornar al seu planeta perquè no podien aguantar tant de temps aquelles temperatures. El dofí va començar a desaparèixer, és clar, no pot suportar sense aigua. Seguidament va començar a desaparèixer el pingüí i després la vaca. Només quedava la Bimba i els nens i nenes, que eren els únics que podien suportar aquelles temperatures.

Sabeu on van acabar? En un planeta nou, el Pagaman. El Pagaman és un planeta on hi ha molts cavalls, llavors, aquests, han de menjar palla. Per sort, la vaca, el pingüí i el dofí els coneixien. I els hi van deixar un coet per marxar a Zoolandia.

Mentrestant, la Bimba estava agafant materials reciclats per fer un nou coet. Mentre estava a l’espai, el coet va deixar de funcionar, però per sort, estaven al costat de Pagaman i el planeta els va agafar amb uns braços que tenia. Quan estaven a punt de marxar, la Bimba va pujar ràpidament i tots junts van marxar a Zoolandia. Allà, els esperaven les seves famílies i els seus amics. Quan van baixar de la nau, tothom va començar a fer-los preguntes, fins i tot la televisió, i es van convertir en animals famosos.

Alvaro Garcia, Helena Monfort, Kevin González i Vega Murillo

Temàtica: contes d'animals

Clica aquí per llegir més contes!