El museu de les portes misterioses

El museu de les portes misterioses

Lia, Dofí, Ronaldo i Lina. Aquests són els nostres protagonistes i ara us explicarem la seva història. La Lia viu a casa de la Lucia, és una gossa blanca. En Dofí, és un dofí blau que viu en el zoo. El Ronaldo, és un pingüí vermell que, per rentar-se marxa a l’aigua i es renta el cul cada matí. Viu al Pol Nord. I la Lina, viu a casa de la Sara i és un unicorn blau.

Encara que visquin molt lluny, un dia es van trobar a Nova York, perquè anaven de viatge. Però un dia, inesperadament, es van perdre en un museu, però no era un museu qualsevol. Era un museu de llegendes misterioses. Al final de tot aquell museu hi havia una porta on posava: NO PASSSAR. I… sabeu què va passar?! Doncs que van entrar! Era tot normal, però van veure que va aparèixer un Yeti. Quin problema! La Lia va recordar que el Yeti era la primera llegenda del museu. Llavors va dir:

– Nois! Us recordeu del Yeti? Sortia en l’exposició!

– És veritat! – va dir el Dofí.

– Potser… estem en un món on totes les llegendes es fan realitat! – va exclamar el Ronaldo.

– Doncs… hem de fer alguna cosa – va dir la Lia.

Llavors, van veure una porta que deia: TERRA. La Lina va dir:

– Hi hem d’entrar!

I després de dir aquestes paraules van començar a córrer perquè els perseguia el Yeti.

A continuació, van observar que la porta desapareixia i al darrere una de nova. Van decidir entrar. Quan ja eren dins, van veure que era un desert. Llavors, com Dofí necessitava aigua va dir:

– Auxilio, me desmayo!

Llavors, la Lina va fer aigua amb la màgia dels unicorns. Una nova cara entre la sorra del desert va aparèixer i va emportar-los fins una altra porta. Ja només quedaven nou. – Dues llegendes superades! Ja només queden nou! Quan van entrar a la següent porta van veure moltíssimes portes: era la llegenda de les portes tridimensionals. Després de fer molts intents, van trobar una porta on si ho endevinaven, avançaven sis portes. L’endevinalla era: quant és 2+2 dividit entre 2×2?

Però de sobte, s’escolta el gall d’una granja: Qui qui ri quiii!

Resulta, que tot era un somni de la Carmen.

Claudia Terol, Eric Vázquez, Daniel Baldé

Temàtica: contes d'animals

Clica aquí per llegir més contes!