Mai tanquis els ulls

Mai tanquis els ulls

Diu la llegenda que fa 100 anys una nena que es deia Lucy va retar uns nens que es deien Jordi, Othman, Ainhoa i Eva. La Lucy els va retar a passar una nit a un hotel encantat. Ells encara que la proposta no el feia molta gràcia, van acceptar. Quan van arribar a la porta de l’hotel van veure que dins hi havia molta sang. Encara que els hi feia por, van entrar a dins. A l’entrada hi havia un cartell on posava unes regles que s’havien de complir per poder sobreviure a l’hotel. La norma més important era que no es podia tancar els ulls més de 2 segons. De cop i volta es van tancar les portes i, havia escrit amb sang “Mai sortireu” Llavors van baixar unes escales (a l’edifici hi havia 3 plantes).A la primera planta estava tot fosc i només es veia un somriure al fons. A la segona planta s’escoltaven crits, érem terrorífics! Quan ja ban baixar les dos darreres escales només els hi faltava la tercera. De sobte va aparèixer la famosa Lucy (fantasma) rient. El seu riure era terrorífic. Finalment, van anar al tercer pis, i van incomplir la norma més important… NO TANCAR ELS ULLS!!… Mai més se’ls va tornar a veure…

Eva Frauca,Ainhoa Barrachina,Jordi Campaña i Othman amehdar

Temàtica: contes terrorífics

Clica aquí per llegir més contes!