Lucy

Lucy

Fa molt de temps, a una escola japonesa, hi havia 3 amics. Eren com els dolents de l’escola. Els agradava molt fer sentir malament als demés alumnes amb la història de por de LUCY. Lucy, era un esperit que, segons la llegenda, rondava per l’escola. Lucy va morir assassinada al saló 4. Però per ells només era una historieta per a nens petits, fins que un dia van tenir una terrible idea. Van decidir invocar a la Lucy. Ho van fer quan l’escola estava tancada, es van colar. Deien que no passaria res, ja que només era una llegenda. Ho van fer, però res va succeir. Quan anaven a tocar el dos, van sentir una sensació estranya. Es van girar, van veure que la porta del solo 4 es va obrir. Es van sorprendre, però van fer com si res i van continuar. Durant el camí van veure una nena, i en comptes de preguntar que feia allà i van decidir burlar-se d’ella. Un dels amics li va tocar l’espatlla i en veure-li la cara els 2 amics Van sortir corrents. Tenia un rostre deformat, tenia tota la boca plena de sang i els ulls completament negres sestava menjant un brac d’alguna víctima. Lentament es va apropar fins a ell, i abans de matar-lo li va dir a cau d’orella …no sóc només un joc de nens i des d’aquell moment els dos amics no estaven morts i l’escola va ser abandonada.

Aroa Vives Cornejo,Israe Bassiri Maimouni.Ariadna Martínez Garcia

Temàtica: contes terrorífics

Clica aquí per llegir més contes!