La casa de l’arbre

La casa de l’arbre

El dia que la Laura es va canviar de casa, la Laura estava molt espantada i al mateix temps, molt emocionada per què no tenia ni idea de com seria la seva nova casa. Ja estaven en el cotxe amb totes les seves coses empaquetades, només faltava arribar a la nova casa. Van arribar en un instant a la casa nova. La Laura es va quedar mirant la casa nova fixament, va girar la cara i va veure la diferència entre la seva casa i la del seu veí. I us preguntareu quina es la diferència, veritat? La casa del seu veí vivia a una casa a sobre d’un arbre. La Laura va veure el seu veí. No tenia cara de dolent, més aviat tenia aspecte de persona amable però hi havia alguna cosa que a la Laura no li agradava. Després d’una estona la nena es va posar a jugar al seu pati, però? Oh no! Se li va caure una joguina al pati del veí. Molt espantada i amb molta por va caminar fins a la porta del seu veí. Ell va obrir la porta i la Laura va exclamar: – Ho… ho… Hola em podria… podria donar la joguina. I el seu veí li va dir: – Doncs clar que si, és teva. Després de molts mesos espantada, es van fer amics i anava a jugar sovint a la casa de l’arbre. Al final a la Laura li va agradar el canvi de la casa. Va començar el cole al costat de la seva casa encantadora i va fer moltes amigues al nou cole. La seva professora és diu Naiara i és molt amable. Ara la Laura és una nena feliç tant en el canvi de casa com al cole nou.

CONTE CONTAT, CONTA ACABAT.

Alba Concepción, Ghazal Echaffari, Ariadna Felip i Delia Pascu

Temàtica: contes terrorífics

Clica aquí per llegir més contes!