La cara del llac

La cara del llac

Hi havia una vegada, un grup de nens: Nacho, Omar i Izan. Ells eren molt aventurers i van passar en una cabana un ca de setmana. Aquella cabana estava al costat d’un llac. Era conegut, en el poble hi havia una llegenda de què feia molts anys es va ofegar un nen i mai el van trobar. Llavors, sempre que la cabana és ocupada per excursionistes deien que a la nit s’escolta va cantar un nen i sempre que els excursionistes surten a buscar-lo mai troben a ningú. Altre gent deien que està ok i que està vivint en la muntanya ell sol i ningú ha pogut parlar amb ell.A vegades amb fet vehicles per a buscar-lo però mai l’han trobat i l’únic que s’escolta és al nen cantar. Al matí els tres aventurers es van anar corrents de por. Els pares del nen mai han perdut l’esperança de trobar-lo viu perquè sempre han dit que sabia nadar molt bé, per això pensen que està a la muntanya.

omar robio Nacho Gomez Vila Izan Arques Huete

Temàtica: contes terrorífics

Clica aquí per llegir més contes!