Els tres nens i a la cabana

Els tres nens i a la cabana

Fa uns mesos, tres nens van quedar a la seva caseta de l’arbre. Els nens eren Alan, Marcos i Lucia.

A-Hola, far uns dies vaig trobar una cabana al bosc.

M-Jo crec que seria perillós anar-hi.

L- Però serà divertit!!

Llavors, els nens, van anar a la cabana i quan van entrar ni havien un munt de cossos de gent morta a terra però quan vam anar a la porta per anar-se’n l’Alan havia mort. Estava en el terra i la porta no s’obria. Vam anar a una habitació que al costat n’hi havia una porta posterior i dins de l’habitació n’hi havia gent penjada del sostre d’on després vaig veure al Marcos penjat també del sostre. Finalment, vaig anar corrents a la policia i amb un líquid estrany van poder reviure a la gent i als tres amics.

Uxue Puebla Castillo, Iker Vargas Santos i Javi Ropero

Temàtica: contes terrorífics

Clica aquí per llegir més contes!