Viatge als planetes

Vet aquí que en el planeta Terra vivia un científic. Aquest científic volia investigar el planeta Mart. I va construir un coet amb tots els metalls que trobava. Però com en necessitava molts va demanar ajut a uns nens que voltaven pel carrer. Aquests nens es deien Marc i Vicky.

En un tres i no res el coet estava fet i van marxar cap al planeta Mart. Allà vivia un extraterrestre, era de pedra i foc. De sobte va començar a llançar boles de foc. Feia tanta por que li van posar el nom de Pedrafoc.

El científic, la Vicky i el Marc esquivaven aquestes boles diabòliques però el coet s’havia espatllat. Per sort tenien unes motxilles propulsores que els van transportar al planeta Júpiter. En arribar ens van topar amb un OVNI que estava deshabitat. Explorant aquest planeta van ensopegar amb una cabra estranya. De les seves banyes sortien estels que brillaven tant que semblava una estrella fugaç.

El Marc que era una miqueta trapella, en un descuit del científic va pujar a sobre de la cabra. La cabra giravoltava, giravoltava i no parava. I és que seguia el vol d’una papallona.

Casualment per allà passava una estrella fugaç i el científic i la Vicky s’hi van enfilar. Sense adonar-se i seguint al Marc van arribar al planeta Venus. Allà hi havia un desert galàctic. Caminant, caminant van veure un tigre. Tenia unes ales espectaculars. El Marc, la Vicky i el científic tremolaven de por. Per sort van trobar una antena i van demanar ajut. Els van contestar uns astronautes terrícoles que estaven fent una missió a l’espai. Els van transportar al planeta Terra on els estaven esperant els seus pares.

De tornada van veure un munt de planetes, d’estrelles i fins i tot la Lluna! I vet aquí un sol, vet aquí Mart que aquest conte dels planetes ja s’ha acabat!

2n nivell Escola Bernat Metge

Temàtica: contes galàctics

Clica aquí per llegir més contes!