L’univers Màgic

Hi havia una vegada uns nois que jugaven al carrer. Un dels nens va veure un objete al cel, molt brillant i van anar correns a explicar-ho als pares el que acabaven de veure. El senyor Martí, va explicar als nens que podia ser un cometa, que a l’espai exterior i havia molts cometes, meteorits i naus espacials.

Els nens no podien creure el que el pare d’en Joan els havia explicat i van dir d’ anar a cercar informació a la biblioteca. Estaven molt entusiasmats en veure que efectivament el que el senyor Martí els hi havia dit era cert i mirar l’univers en l’ordinador . Seguidament es van adormir.

Van tenir un somni en el que ells vivien a l’espai i que l’univers era tot ple de llum i colors i que allà tot era màgic. No havia guerres, ni baralles ni soroll, tot era pau i tranquilitat.

Cada nen amb la seva família vivia en una nau dins d’un planeta. El príncep de l’univers havia fet que tots el terricoles fossin éssers petits i volia que deixaren de barallar-se i tot tinguessin el seu lloc a l’univers. Però en aquell moment va entrar la bibliotecaria i els hi va dir:

-Neus és hora de tornar a casa que demà heu d’ anar al cole.

Tots el nens es van despertar a l’hora i van fer un dibuix molt i molt bonic del nostre univers i des d’ aquell dia cuiden molt el nostre planeta perquè l’univers no desaparegui mai.

CONTE CONTAT CONTE ACABAT.

Neus Alonso Royo

Temàtica: contes galàctics

Clica aquí per llegir més contes!