Hong i Kong

Hong i Kong

En 2017 hi havia un petit extraterrestre que es deia Kong i vivia al planeta Frater. Ell era molt llest, curiós i eixerit. Li agradaven les ciències, la tecnologia… Un dia mentre els líders parlaven d’un tema molt interesant sobre un planeta llunyà, que es deia Akire, en Kong es va amagar i va escoltar tota la conversa. Parlaven que allà vivien extraterrestres els quals estaven molt avançats en el món de la ciència i la tecnologia. Llavors en Kong, com era tant curiós, va decidir fer-se una nau per poder viatger fins allà i veure ell mateix d’allò que estaven parlant els líder.

Després de fer un viatge de més d’un mes, en Kong va arribar a Akire. Quan en Kong va baixar de la nau, es va quedar bocabadat amb tota la tecnologia que hi havia en aquell planeta. Kong va estar uns quants dies espiant a un petit extraterrestre molt intel·ligent, que es deia Hong. Però un dia Hong va veure a Kong ficat a la seva feina.

Des d’aquell moment es van fer amics, Hong li va ensenyar tot el planeta a Kong, i durant la visita van veure tota la tecnologia tan avançada que hi havia. Kong va estar molt agraït per totes aquelles coses noves que en Hong li havia ensenyat. Però el que mes li va agradar era veure les relacions que tenien els extraterrestres d’aquell planeta. Es desprenia calor quan estaven junts.

En Kong sentia una cosa que mai havia sentit. Els del seu planeta eren mes freds, no mostraven els seus sentiments. Kong va aprendre de ciències, de tecnologia, però també d‘amor. Va arribar el moment d’anar-se’n i en Kong li va prometre que tornaria per seguir aprenent coses noves. I així va ser.

Magda Neagu

Temàtica: contes galàctics

Clica aquí per llegir més contes!