En Max i l’extraterrestre

En Max i l’extraterrestre

Això va passar un dilluns al matí, al mes de maig de l’any 2.222. Voleu escoltar la historià? Doncs vinga anem!! Jo era un nen anomenat Max. Tot va començar al seu planeta, durant les hores que estava a l’escola, mentre posava estava posant la motxilla a la guixeta. Quan de sobte vaig veure com una nau espaial s’apropava cada vegada més i més a mi.

Quan la vaig tenir a prop es podia observar algú dintre, vaig mirar per una de les finestres de la nau i quina va ser la meva sorpresa… hi havia un extraterrestre!! La porta de la nau es va obrir i va aparèixer l’extraterrestre que en Max havia vist per la finestra.

-Hola jo sóc l’Smart.

-Hola!! Jo sóc en Max. D’on vens?

-Del planeta Smartphon, vols venir a veure’l?

-M’encantaria anar-hi!!

En Max i l’Smart van pujar a la nau i van comença el viatge. Després de dues hores van arribar al planeta. Una vegada allà en Max va sortir corrents amb tanta mala sort que va caure en un forat, l’Smart va veure com va caure i va sortir de la nau per anar a ajudar-lo. Va mirar al seu voltat per buscar alguna cosa que li ajudés a treure al Max del forat i quina va ser la seva sorpresa al trobar uns bastons. Va anar corrents on estava en Max i amb els bastons va ajudar-li a pujar.

En Max va passar tanta por que una vegada va sortir del forat volia tornar a casa. Van pujar a la nau i van tornar a casa. Com es van fer molt amics l’Smart li va prometre que vindria cada diumenge a visitar-lo.

Erika Campaña Sanchez

Temàtica: contes galàctics

Clica aquí per llegir més contes!