Els nens i la màquina infernal

Els nens i la màquina infernal

Hi havia una vegada a l’espai dos nens que estaven fabricant una màquina del temps, els nens es deien Sergio i Helena. Ells dos eren molt espavilats i molt llestos, només els faltava una peça per completar la màquina, però la peça estava just al mig de 10 homes que prohibien fer màquines del temps i van tenir una idea.

El Sergio els distrauria i l’Helena agafaria la peça si no la veia ningú. Així ho van fer, l’Helena va agafar la peça i van anar on la màquina del temps i la van posar. Van provar d’anar al futur però es va espatllar i els va portar al segle de l’edat mitjana.

De sobte, van mirar els costats i tot era més antic, l’Helena va dir de tornar però les peces es van anar una a cada punta. Van intentar arreglar-la però no podien perquè faltaven peces. Van anar al poble on estaven i van preguntar els habitants si havien vist peces caure per allà, i per sort un d’ells havia trobat dues peces, i se la van donar i també el va dir que havien vist una altra peça al castell del rei. Allà es van agenollar i li van preguntar al rei i un altra cop per sort els va donar la peça però el rei va preguntar què eren les robes que portaven i van haver d’explicar-ho tot.

Van tornar per fi un altre cop, van destruir a patades la màquina i van entrar el grup de 10 homes que no volen les màquines del temps i fi.

raul sanchez lucas

Temàtica: contes galàctics

Clica aquí per llegir més contes!