El telescopi

Hi havia una vegada una nena que li encantava mirar pel telescopi. Cada nit ho mirava per veure que tots els planetes estiguessin bé. Deia que li agradava molt perquè la relaxava abans d’anar a dormir.

A la nena li agradaven tant els telescopis, que els seus pares li van regalar un. Era un telescopi gegant i que amb ell podria veure tot molt més a prop que amb l’altre. Quan li van regalar es va posar super contenta i super feliç. Al moment ho va muntar per quan arribés la nit veure tots els planetes, totes les estrelles i totes les constel·lacions.

Quan va arribar la nit va mirar tot pel telescopi, però hi havia alguna cosa que no li quadrava. Llavors va estar tota la nit pensant què podria ser.

Al dia següent, va mirar una altra vegada, i encara aquella cosa estranya estava. La nena va veure que una nau estava a Neptú. La nena va estar tot un mes mirant i encara hi era. Però de sobte un dia va desaparèixer i va veure que ara hi era en un altre planeta. Va estar molt temps mirant pel telescopi, fins que va veure que eren astronautes, i ja es va quedar tranquil·la.

carla monasterio diaz

Temàtica: contes galàctics

Clica aquí per llegir més contes!