El nen que va inventar la màquina del temps

El nen que va inventar la màquina del temps

Havia una vegada un nen que passava moltes hores al laboratori, ja que el seu pare era investigador i treballava en un. Un dia li va passar pel cap construir una màquina del temps. Es va passar hores i hores al laboratori, molt entretingut, construint la màquina, del temps.

Després d’unes setmanes treballant en el seu invent, la seva mare li va fer una visita per poder veure el seu invent. Quan es va apropar a la màquina es va quedar tant sorpresa que li va dir:

-M’agradaria anar al futur!

-Segur que vols anar mare?

-Em faria molta il·lusió, pots fer que funcioni?

-Sí que puc mare.

Pepito va carregar la màquina i tots dos van pujar per començar el seu viatge. Sense adonar-se en Pepito li va donar al botó equivocat i en lloc d’anar al futur van anar al passat.

Quan la màquina del temps va parar i van baixar, van veure que no havien anat al futur sinó que estaven a l’edat mitjana. Mentre que esperaven que la màquina es tornés a carregar per continuar el seu viatge.

Van visitar la ciutat i només es trobaven amb cavalls, cavallers, castells… Caminat la mare li explicava al Pepito que tenien familiars que havien viscut aquella època. Quina va ser la seva sorpresa que de sobte van veure un home que era idèntic al seu avi, l’única diferencia era que portava una armadura.

Després d’una estona parlant amb ell van deduir que era el seu taaatarataarataaraavi Llac. Després d’una estona parlant i explicant-li moltes històries sobre l’edat mitjana, havia arribat l’hora de tornar a casa.

Van pujar a la màquina i van tornar a casa molt contents del seu viatge.

Conte contat conte acabat!!!!!!!!!!!!

DAVID MEDINA GONZALEZ

Temàtica: contes galàctics

Clica aquí per llegir més contes!