El misteri

El misteri

Era un dia de estiu, en Pep s’havia llevat dora. En Pep va anar a mirar per la finestra, va mirar cap a dalt i va dir: Ahhhhh un drac. En Pep tot espantat va anar al garatge i se´n va adonar de que el seu cotxe no hi era.

-I el meu cotxe, no hi és?

De cop i volta va escoltar un soroll estrany: Era un dia de estiu que feía molt de sol en Pep es va llevar d´hora i va anar a la finestra i va veure que no hi havia finestra.

-On és las finestra? -es va dir en Pep. Va mirar cap a dalt, ooooh un drac !!!! i va anar corrent cap al garatge, i s´hen va a donar de que no estava el seu cotxe:

-D’on vindrà aquest soroll. Ahhhhhh!!! era un drac.

En Pep no s´ho creia. Quan ja estava més aclarit va muntar-se en el drac. Va anar a donar una volta i quan va veure que era tan ràpid li va dir:

-Et diré Llamp.

El Llamp i el Pep van anar a volar i al cap de mitja hora van escoltar espases, com que el Pep odiava les baralles llavors va anar a la batalla. A la batalla què passava. Ohhhh, una llüita. En Pep es va adonar que no tenian dracs llavors va anar a la batalla. No volia fer mal a ningú per que no l´agradaven les batalles.

Va estar una estona esperant a que hi hagués un lloc on apuntar. Afanyat Llamp que tornen. Quan ja estavan a punt de continuar de cop i volta va apareixer un flamerada. Tots van sortir corrents espantats. Els dos bandols es van ajuntar per matar el drac i van estar molta estona fins que el drac baixes a terra

En Pep li va dir a en Llamp:

-Baixa a terra!

En Llamp va baixar i va ser quant els vandols van atacar-lo, la pell del Llamp era molt dura , però no soportaria molta estona si li clavaven llançes. Al final en Llamp va caure al terra, en Pep que s´havia refugiat va sortir i va anar amb ell. En Pep va manar callar, i va dir:

-La flama era per que no volia que ningú sortis ferit però al final si que n ´ha sortit algú. De cop i volta en Pep escoltava una veu, és la veu del Llamp, i el Llamp va dir:

-Pep, Pep…desperta.

En Pep es va despertar i tenia al seu costat al seu professor enfadat al davant seu i una fulla. En Pep va fer memòria i s´ha recordat que estava fent l´examen de l’edat mitjana.

Marc Durán Boronat

Temàtica: contes de l'edat mitjana

Clica aquí per llegir més contes!