Dos noies s’en van a l’espai

Dos noies s’en van a l’espai

Hi havia una vegada dos nenes que el seu somni era anar a altres planetes, per veure com series allà. Veien pel·lícules de gent que anava a l’espai coneixent els planetes. Però elles hi volien anar igualment, per veure si coneixien a algun extraterrestre semblant a E.T.

Era molt tard i la Lucia va dir:

-Elena anem a dormir.

I l’Elena va respondre:

-D’acord, que demà ens espera un gran dia.

L’endemà la Lucia i l’Elena van ser a l’espai per descobrir-ho. Primer van anar a Mart i van conèixer pocs extraterrestres, perquè tenien un gran camí per endevant, però es se’n va anar amb elles un marcià anomenat Nice.

Després van anar a Júpiter que sí que hi havien molts marcians, que eren de color blau. A Nice li feia vergonya, perquè no coneixia a ningú. Al cap d’una estona Nice es va fer amic d’un que es deia Alex. I ell també va anar amb la Lucia i l’Elena cap a Plutó, que era l’últim planeta que visitaven.

De Plutó també s’en va anar amb elles una marciana que es deia Rocio.

Quan van entrar a la Terra els extraterrestres que els acompanyaven, es van convertir en peluixos, perquè no podien descobrir-les ningú. Llavors les germanes es van que dar els peluixos per sempre i així la seva espècie estaria sempre segura.

Llavors es va escoltar: rin-rin- Va ser el despertador, tot era un somni.

Carmen Pellitero Salvatierra

Temàtica: contes galàctics

Clica aquí per llegir més contes!