Benvinguda

Estimats lectors i estimades lectores,

Us presentem el 13è Recull dels Petits Contes, que aglutina en format digital els contes que han participat en el concurs d’escriptura destinat a les nenes i els nens del Prat de Llobregat i que s’organitza des del departament de Cultura de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, a través del Centre Cívic Jardins de la Pau i en col·laboració amb el departament d’Educació.

Aquest concurs s’emmarca en el Pla de Foment de la Lectura del Prat, i té com a objectius fomentar l’escriptura i l’hàbit lector entre el públic infantil, crear un espai de creativitat i expressió per als més joves prenent l’escriptura com a eina, així com familiaritzar-se amb l’ús de les noves tecnologies.
El recull que us oferim a continuació conté de forma destacada els contes i il·lustracions dels 280 participants dels cursos de 2n, 4t i 6è de primaria.

Els contes ordenats per curs: 1 conte en grup de segon, 72 contes de quart (alguns creats en parella), i 98 contes de Sisè. Les temàtiques d’aquest any són Contes de la Galàxia i contes de l’edat mitjana. Volem agrair la col·laboració a totes les escoles participants.

Esperem que gaudiu llegint aquestes històries i us animem a participar en les properes edicions del concurs.

Pilar Eslava Higueras
Tinenta d’alcalde de l’Àrea de Cultura, Educació i Ciutadania
David Vicioso Adrià
Regidor de Cultura