Àlex i les seves aventures

Àlex i les seves aventures

Tot va començar l’any 1879 a la terra. L’Alex i els seu germà els hi agradava molt les histories que parlaven de la galàxia. El germà de l’Alex era molt bo construint invents.

Un dia jugant amb l’Alex van construir un botó. Aquest botó era màgic ja que els podia transportar a on ells volguessin. El seu desig era anar a un altre planeta.

L’Alex que era molt trapella jugant a la seva habitació va tocar el botó que el seu germà havia fet. Quina va ser la seva sorpresa que va aparèixer al planeta Nayar. Allà hi vivien molts extraterrestres que no acceptaven humans.

L’Alex estava espantat perquè no sabia com tornar a casa. Un extraterrestre petit anomenat Sepu es va apropar a ell i li va oferir la seva ajuda. L’Alex li explica que vol tornar a casa seva però no sap com fer-ho. En Sepu és molt intel·ligent i se li acut la idea de prestar-li una nau per poder fer el viatge de retorn.

En pujar a la nau en Sepu li explica a l’Alex com poder conduir la nau. Després d’unes hores practicant amb la nau pel planeta Nayar, l’Alex ja estava preparat per fer el seu viatge.

L’Alex li va agrair molt al Sepu la seva ajuda i es van acomiadar. Quan va arribar a casa va explicar la historia al seu seu germà gran però ell ni el va creure.

Rayan Zinebi Talbi

Temàtica: contes galàctics

Clica aquí per llegir més contes!