Benvinguts/des

Estimats lectors i estimades lectores,

Us presentem el 12è Recull dels Petits Contes, que aglutina en format digital els contes que han participat en el concurs d’escriptura destinat a les nenes i els nens del Prat de Llobregat i que s’organitza des del departament de Cultura de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, a través del Centre Cívic Jardins de la Pau i en col·laboració amb el departament d’Educació.

Aquest concurs s’emmarca en el Pla de Foment de la Lectura del Prat, i té com a objectius fomentar l’escriptura i l’hàbit lector entre el públic infantil, crear un espai de creativitat i expressió per als més joves prenent l’escriptura com a eina, així com familiaritzar-se amb l’ús de les noves tecnologies.
El recull que us oferim a continuació conté de forma destacada els contes i il·lustracions dels 285 participants d’edats compreses entre els 8 i els 12 anys.

Els contes ordenats per temàtiques: 39 contes musicals, 82 contes de videojocs, i 164 contes de l’escola encantada. Volem agrair la col·laboració de l’Escola Jaume Balmes, l’Escola La Seda de Barcelona, del Col·legi Nostra Senyora del Mar – García Lorca i del Col·legi Mare de Déu del Carme.

Esperem que gaudiu llegint aquestes històries i us animem a participar en les properes edicions del concurs.

Pilar Eslava Higueras
Tinenta d’alcalde de l’Àrea de Cultura, Educació i Ciutadania

David Vicioso Adrià
Regidor de Cultura