Viatge al futur

Viatge al futur

PRIMER PREMI
DE LA CATEGORIA

Un dia el Nil es va ficar dins l’armari a jugar, va passar una llarga estona, tan llarga que fins i tot va adormir-se.

Quan es va despertar va sortir de l’armari i es va adonar que la seva habitació era molt diferent. El llit era com una capsa de color blanc amb moltes llums. El Nil estava una mica sorprès i va sortir al carrer. Allà tot era molt diferent a allò que ell recordava, els cotxes no anaven per la carretera sinó que volaven, ell va pensar que allò era una bona idea perquè així no hi hauria atropellaments.

També es va adonar que la gent no caminava, sinó que anava per una mena de cintes mecàniques, allò era una bona idea, però el Nil va veure que la gent estava molt grassa. Una altra cosa que li va cridar l’atenció va ser que no hi havia parcs i es va posar molt trist perquè els nens no tenien llocs per jugar.

El Nil va tornar a casa una mica decebut, perquè hi havia coses molt xules però unes altres no tant, va decidir tornar a ficar-se a l’armari a veure si les coses tornaven al seu lloc. Va estar una llarga estona i va decidir sortir amb una mica de por. Va obrir la porta i es va posar molt content perquè la seva habitació era la de sempre, va sortir al carrer i tot era normal i va pensar que el futur seria bo però que de moment millor gaudir del present.