Benvinguda

Benvinguda

Estimats lectors i estimades lectores,

Us presentem el 10è Recull dels Petits Contes, que aglutina en format digital els contes que han participat en el concurs d’escriptura destinat a les nenes i els nens del Prat de Llobregat i que s’organitza des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, a través del Centre Cívic Jardins de la Pau.

Aquest concurs s’emmarca en el Pla de Foment de la Lectura del Prat, i té com a objectius fomentar l’escriptura i l’hàbit lector entre el públic infantil, crear un espai de creativitat i expressió per als més joves prenent l’escriptura com a eina, així com familiaritzar-se amb l’ús de les noves tecnologies.

El recull que us oferim a continuació conté els contes i il·lustracions dels 234 participants d’edats compreses entre els 8 i els 11 anys. Ordenats per temàtiques: 89 contes de ciutats del futur, 84 contes de personatges mitològics, i 61 contes d’invents fantàstics.

Volem agrair la col·laboració de l’Escola Jaume Balmes, del Centre Nostra Senyora del Mar i de l’Escola Mare de Déu del Carme, que han engrescat al seu alumnat.

Esperem que gaudiu llegint aquestes històries i us animem a participar en les properes edicions del concurs.

Pilar Eslava Higueras,
Tinenta d’alcalde de l’Àrea de Cultura, Educació i Ciutadania
David Vicioso,
Regidor de Cultura