El robot artista

El robot artista

PRIMER PREMI
DE LA CATEGORIA

En una fàbrica vivia i treballava un robot que es deia Robert. Al Robert li agradava pintar quadres però els humans van prohibir que els robots fessin obres d’art per que no volien que fessin coses més boniques que ells.
El Robert a la fàbrica pintava nombres i lletres a les matrícules dels cotxes, però a la nit somiava que pintava paisatges amb boniques muntanyes, rius i molts animals.
Un dia va entrar a la fàbrica la Susanna filla de l’amo de la fàbrica i en Robert sense adonar-se va pintar la seva bonica cara en una matrícula. El pare quan ho va saber va avisar a la policia robòtica per que se l’emportés i el desmuntés.
Al cap d’una estona va arribar la policia i van tancar al Robert en una habitació per destruir-lo l’endemà. Aquella nit en Robert amb uns colors que s’havia guardat a la butxaca va pintar per totes les parets un preciós paisatge.
La Susanna va demanar al seu pare que anés a veure els dibuixos que havia pintat el Robert, era una gran artista.
Quan van arribar els policies per agafar el Robert el pare va dir que el robot s’havia escapat durant la nit. Els policies van pensar que s’hauria marxat a la illa dels robots malvats i van anar a buscar-lo allí.
La Susanna i el pare van disfressar al Robert de robot de neteja i van viure amb ell per sempre gaudint dels seus bonics quadres.